kunstoffen

Op maat Lekbakken, vloeistof-verwarmingsbakken, chemicaliën tanks, voorraad tanks, opvangbakken, doseerkasten en filters.

Filter

Doseerkasten

Door de jarenlange ervaring in het maken en in gebruik stellen van deze doseerkasten kunnen wij u advies geven bij het ontwerp van zowel de doseerkast als bij de keuze van de pompen en het aansluiten van leidingwerk. Niet alleen het maken van de dosseerkasten, maar ook het plaatsen van doseerkasten en het aansluiten nemen wij graag voor onze rekening.

Filter2

Opvangbakken

Vaak zijn de ruimtes waar de opvangbakken geplaatst moet worden gaan niet geschikt voor de bakken met standaard maten. Doordat wij de bakken zelf produceren bent u van dat probleem verlost. Wij maken de opvangbakken in uiteenlopende maten, precies zoals u dat voor ogen heeft. Ook alle extra benodigdheden zoals bv een aftapkraantje kunnen wij voor u maken. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijk om de opvangbakken bij u te komen plaatsen.

IMG_2190

Vijverbakken

Alle vijverbakken worden op maat gemaakt en vervaardigd van kwalitatief zeer goed materiaal. Geen enkele vijver zal exact hetzelfde zijn en ieder klant heeft zijn of haar specifieke wensen, vandaar ook dat wij het liefst beginnen met een goede tekening of schets waarin u aangeeft wat uw wensen zijn, voordat wij overgaan tot het produceren van de vijverbak.

Opmaat

Op maat producten

Heeft u een speciaal product of een product dat u op maat wilt laten maken neem dan gerust contact met ons op. We streven er naar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.