Kwalitatief vervaardigde vijverbakken

Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt heeft Hofste Techniek van zich doen spreken bij het ontwerpen en produceren van kunststof vijverbakken.

Alle vijverbakken worden op maat gemaakt en vervaardigd van kwalitatief zeer goed materiaal. Geen enkele vijver zal exact hetzelfde zijn en ieder klant heeft zijn of haar specifieke wensen, vandaar ook dat wij het liefst beginnen met een goede tekening of schets waarin u aangeeft wat uw wensen zijn, voordat wij overgaan tot het produceren van de vijverbak.

Boven of onder het maaiveld

Onze vijverbakken worden (waar nodig) voorzien van verstevigingsbalken. Met name wanneer de vijver boven het maaiveld uitkomt is het van belang verstevingsbalken te plaatsen. Onderschat de kracht van het water niet en laat u goed adviseren. Ook het vervoer van de werkplaats naar de klant toe, kan Hofste Techniek voor zijn rekening nemen. Een trend op het gebied van vijverbakken boven het maaiveld is om de vijverbak te voorzien van glas.

Garantie van 5 jaar!

We hebben inmiddels al een aantal mooie bakken afgeleverd met een glazen ruit erin. Ook deze mogelijkheid bestaat bij Hofste Techniek en ook hier geldt weer dat alles door onszelf handmatig vervaardigd wordt. Op al onze vijverbakken geeft Hofste Techniek maar liefst 5 jaar garantie!

Meer informatie of offerte aanvragen

Meer informatie hebben over vijverbakken of een offerte aanvragen?