Over Hofste Techniek

Wij zijn Hofste Techniek, opgericht op 13 juni 2008 door Michel Hofste. Michel is de eigenaar van Hofste Techniek.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van vijverbakken, filterbakken, plantenfilters en opvangbakken. Op maat gemaakt en vervaardigd van hoogwaardige kunststoffen. Ook standaard producten zoals eiwitafschuimers en trickle filters worden door ons geproduceerd en verkocht. Ook voor de zakelijke markt leveren en plaatsen wij producten op maat, zoals o.a. voorraadtanks, afvangbakken, vloeistof-verwarmingsbakken, lekbakken en chemische tanks.

Wij bekleden ruimtes, schachten e.d met kunststof om deze waterdicht en/of luchtdicht te maken. Ook voor het piping lassen, mof lassen, spiegelen en IR lassen ben u bij Hofste Techniek aan het juiste adres! Alles gemaakt naar de wensen van de klant en met advies van Hofste techniek. Op de site vindt u veel informatie, zo kunt u lezen welke materialen wij gebruiken en wat de eigenschappen ervan zijn, u kunt informatie vinden over de verschillende producten die wij aanbieden, u kunt online een offerte aanvragen en informatie over ons bedrijf vinden. Kortom genoeg om even voor te gaan zitten en u te laten overtuigen van het gebruik van kunststoffen en de kennis en diensten van Hofste Techniek!

Locatie

Ons nieuwe pand is gevestigd in Hengelo. Gedurende de oprichting van Hofste Techniek proberen we ons te onderscheiden in de markt. Dit doen wij doordat wij al onze producten met de hand maken, meedenken met de klanten over de wensen, mogelijkheden en praktische zaken.

Productie

Ook tijdens de productie zijn er nog mogelijkheden om aanpassingen door te geven en hebt u de mogelijkheid om tussendoor eens langs te komen om te kijken hoe het ervoor staat. Ook sturen wij op uw verzoek foto’s door tijdens de productie. Wij leveren aan de particuliere markt en aan de zakelijke markt.

Kwaliteit

Wij leveren ook vijverbakken aan winkels, webwinkels en koi-centra e.d. Wij werken uitsluitend met kwalitatief zeer goed materiaal en kunnen hierdoor op onze producten garantie geven.

Garantie

Bij aflevering van onze producten ontvangt u dan ook een garantiecertificaat welke 5 jaar geldig is.